Поцинкуван лим

 

pocinkuvan

 

 

 

Поцинкованиот лим може да се користи за внатрешна и за надворешна употреба која опфаќа широки делови за покривање и обложување т.е покриви и фасади, врати, рамки, метални плафони,изолација на цевки,правење канали и др. Воедно неговата примена е значајна во индустријата поради големата отпорност на корозија.

Во нашата програма Поцинкуваниот лим го предлагаме:

  • Во котури
  • Во табли
  • Обработен со повеќе типови на ребра

Поцинкуваниот Лим кој ние го предлагаме е со висок  квалитет од Арчелор Митал,  совршен е за обликување и е со следните карактеристики:

  • Дебелина на лимот: 0,27– 2 mm;
  • Ширина на Лимот: 1000 – 1250mm
  • Внатрешен  дијаметар на Котурот: CID 508 mm